MONTERM SISTEMI GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

MONTERM d.o.o. je kompanija u 100% privatnom vlasništvu, osnovana 2013. godine sa sjedištem u Bijeljini u Bosni i Hercegovini.

MONTERM se u okviru svoje glavne djelatnosti bavi izvođenjem sistema za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju za sve vrste objekata, rezidencijalne i nerezidencijalne namjene: privatne vile, hoteli, škole, bolnice, ugostiteljski objekti, državne ustanove, sportski objekti, industrijski kompleksi i dr.

Kada u kući imate naše instalacije, možete biti uvjereni da je svaki prijatan trenutak potpomognut visoko-kvalitetnim, pouzdanim i povoljnim rješenjima grijanja i klimatizacija.

Već duži niz godina naporno radimo, kako bi bili sigurni da možete živjeti u zatvorenom prostoru tokom cijele godine.

ČUVAJMO ZDRAVLJE I OKOLINU

Uređaji za klimatizaciju mogu biti zdravi, pa čak i ključni za spašavanje života, ali samo kad se pravilno koriste. Ključni faktori koji utiču na pravilno korištenje klime su: mjesto na kojem je uređaj postavljen, temperatura hlađenja prostorije, način i učestalost održavanja uređaja, a ponekad su bitne i njegove tehničke karakteristike.

Koristimo obnovljive izvore energije. Obnovljivi izvori energije su izvori energije koji se dobivaju iz prirode te se mogu obnavljati. Najčešće se koriste energije vjetra, sunca i vode.

Sačuvajmo zdravlje

Obnovljivi izvori


  ČIME SE BAVIMO?

MONTERM je firma koja se bavi prvenstveno montažom centralnog grijanja, klimatizacije, ventilacije, kao i solarnih sistema.

  NAŠA MISIJA

Naša misija je da pružimo usluge savremenog grijanja i klimatizacije i tako postanemo lideri na tržištu u zemlji i regionu.

Mi se brinemo za Vaš dom, na isti način na koji bi se brinuli za naše vlastite kuće.

DOBRODOŠLI U KUĆU UDOBNOSTI, VAŠ MONTERM...